Ritarillista yhteistyötä

Hospitaller Order of Saint John on itsenäinen, kansainvälinen ritarikunta, jonka juuret juontavat 1000-luvun alkupuolelle. Sen suojeluspyhimys on Pyhä Johannes Kastaja. Järjestö on yhtäläisesti avoinna sekä miehille että naisille.

Tämä hospitaaliritarikunta harjoittaa hyväntekeväisyyttä auttamalla köyhiä ja vähäosaisia sekä pyrkii toiminnallaan toteuttamaan kahta peruslausettaan, PRO FIDE ja PRO UTILITATE HOMINUM, Uskon puolesta ja Ihmiskunnan hyväksi. Jäsenten velvollisuuksiin kuuluu viettää esikuvallista elämää. Heidän on myös oltava valmiita astumaan toimeen, kun apua tarvitaan.

Hospitaller Order of Saint John järjestää lokakuun alussa Lohjan Tytyrin kaivoksessa hyväntekeväisyyskonsertin ja ritari-illallisen, joista saadut varat menevät hyvään tarkoitukseen. Yhteistyökumppanina on ollut Media Maker.

Media Maker on saanut kunnian edesauttaa ritariperinteiden maahan juurtumista ja tavoitteiden toteutumista, kun hyväntekeväisyyttä harjoittava vanha järjestö on tarvinnut ilmeensä kirkastamista ja tapahtuma-markkinointia.