UUTUUSKIRJA: Tarinoita Virosta

Tarinoita Virosta on Viron itsenäisyyden 100-vuotisjuhlintaan ajoitettu populaari tietokirja. Se läpivalaisee suomalaisille tuttua maata uudella tavalla eri näkökulmista.
Lisää

VIRO 100 vuotta: juhlavuosi käynnissä

Media Makerin pitkäaikainen partneri, jo eläkepäiviä viettävä, virolaiset juuret omaava Matti Mankin suunnitteli embleemin Viron juhlavuoden kunniaksi. Siitä näkee, että 100-vuotiaskin nousee kevyesti lentoon.
Lisää

Virolaisia tennisleidejä Talissa

Vuosittainen tennistapahtuma Tennis Fiesta keräsi taas virolaisia ja suomalaisia sekanelinpelin ystäviä yhteen. Varsinaiset pelit pelattiin Talin Tenniskeskuksessa ja jälkipelit Pakin talolla.
Lisää

Romutukseen kannustaminen jatkuu

Media Makerin siivittämä vanhojen autojen romutuskampanja jatkuu. Autonraatojen saaminen kierrätykseen on ympärisönkin kannalta tärkeä asia.
Lisää

Ruokabloggari Ranskasta: "C'est la vie"

Ranskalainen ruokabloggari Guillaume Le Roux on syönyt ympäri maailmaa niin monessa ravintolassa, ettei osaa antaa määrästä kovin tarkkaa arviota. Eniten niitä on kuitenkin hänen kotikaupungissaan Pariisissa, jossa hän alkoi kuusi vuotta sitten pyörittää 716lavie.com -nimistä ruokablogia. Le Roux piipahti syyskuun puolivälissä Suomessa kehittääkseen sivustoaan ja sen markkinointia.
Lisää

Stadin Slangi ry:n vieraana

Stadin Slangi ry järjesti jäsenistölleen teemaillan Espanjasta. Tilaisuuden alustajiksi ja juttukumppaneiksi oli kutsuttu MTV3:n uutisankkuri, Espanja-aiheisen nimikko-ohjelman isäntä Peter Nyman ja Media Makerin Raimo Siltanen.
Lisää

DAF – raskaan sarjan kuljettaja

Kuljetusalan maailmanjätti, hollantilaistaustainen DAF työllistää maailmanlaajuisesti 18.000 henkeä. Tuoreiden yritysjärjestelyiden siivittämänä toiminta jatkuu entistä dynaamisempana. Muutoksiin liittyy myös DAFin kuorma-autoja ja rekkavetureita maahan tuovan CT Finland Oy:n muutto Rajamäeltä Vantaalle Kehä III:n varteen. Mukana menossa myös Media Maker.
Lisää

Vieraana Radio Nostalgiassa

Löytöretki Espanjaan -kirjan kirjoittaja Raimo Siltanen vieraili Radio Nostalgiassa matkailutoimittaja Markus Parkkisen haastateltavana. Studiossa soiteltiin espanjalaista musiikkia ja jutusteltiin aiheesta ja vähän sen vierestäkin.
Lisää

Media Maker tv-sarjan tuottajana

Travelogi-tyyppisessä matkailuohjelmassa MTV3:n valovoimainen uutisankkuri Peter Nyman johdattelee katsojat espanjalaiseen elämänmenoon ja sikäläisten nähtävyyksien äärelle. Uusi 10-osainen sarja pohjautuu Raimo Siltasen kirjoittamaan ja Media Makerin kustantamaan Löytöretki Espanjaan -kirjaan.
Lisää

Uusi, innovatiivinen e-kirja

Löytöretki Espanjaan on nyt ilmestynyt myös e-kirjana. Tämä printtikirjan extensio avaa tuhansien kartta- ym. linkkien avulla ovet Espanjaan. Musiikkiyhteyksissä Spotify-musiikkilinkit antavat mahdollisuuden kokea varsinaisen lukemisen ohella myös huikeita kuunteluelämyksiä, sillä espanjalainen musiikki on äärestä laitaan todella kuuntelemisen arvoista.
Lisää

Kannattaa lukea!

Lukeminen on vähentynyt. Siitä on syytä kantaa huolta. Media Maker teki videon, joka esittää vahvan statementin lukemisen puolesta ja joka ottaa kantaa myös sen puolesta, mitä kannattaa lukea. Videon voi katsoa tästä linkistä: http://youtu.be/L4K5JOlOmW8
Lisää

Intialainen visiitti

Media Makerin toimitusjohtaja Raimo Siltanen isännöi Intian CNN:n uutispäällikön Joel Samuelin Suomen vierailua, johon sisältyi muun muassa heittäytymistä maaseudun rauhaan ja tutustumiskäynti Nokiaan.
Lisää

Ritarillista yhteistyötä

Media Maker on saanut kunnian edesauttaa ritariperinteiden maahan juurtumista ja tavoitteiden toteutumista, kun hyväntekeväisyyttä harjoittava vanha järjestö on tarvinnut ilmeensä kirkastamista ja tapahtuma-markkinointia.
Lisää

Madridin valloitus

Mediajengin "tutkimusmatka" Madridiin onnistui erinomaisesti. Kaupunki ja sen tarjoamat kulttuurinautinnot ja muut elämykset – kuten jalkapallo – avattiin tehokkaasti. Yhtenäinen ryhmä piti myös huolta siitä, että henki pysyi koko ajan korkealla.
Lisää